- صفحه اصلی
- محصولات
- فروشگاه
- تجهیز صنعت
- کاوه
- پارسیان
- کنترل فاز پارسیان
- کنترل فاز نول دار PAM-W2
كد محصول: PAM-W2
کنترل فاز نول دار PAM-W2
قابلیت تشخیص عدم تقارن سطح ولتاژ فازها ، نبودن یکی از فازها ، جابجایی فازها و نیز دارای تابع تاخیر عملکرد وصل و قطع رله خروجی .
پارامترهای عملکرد دستگاه :
1 – عدم تقارن ولتاژ Asymmetrical (Unbalance) Voltage
برای کنترل عدم تقارن ولتاژ سه فاز شبکه که ناشی از اختلاف در فیدبک ولتاژ برگشتی الکتروموتور در حالت دو فاز شدن و یا اختلاف در شبکه می باشد ، ولوم تنظیم عدم تقارن در این دستگاه در محدوده 20% - 3% ولتاژ نامی قابل تنظیم می باشد.
2 – تابع تاخیر در عملکرد وصل دستگاه Time On delay
جهت اطمینان از پایداری ولتاژ ورودی شبکه ، دستگاه دارای زمان تاخیر قابل تنظیم درمحدوده 60-0 ثانیه جهت وصل رله خروجی می باشد .
3– تابع تاخیر در عملکرد قطع دستگاه Time Off delay
جهت جلوگیری از قطع رله خروجی در اثر تغییرات لحظه ای ولتاژ شبکه ، دستگاه سری PAM-W2 دارای قابلیت تنظیم 10 – 1 ثانیه جهت تاخیر در قطع رله خروجی می باشند .
4 – تابع عملکرد محافظت در برابر دوفاز شدن یا جابجایی فازها Phase Sequence or Phase Failure Detection
در صورت جابجایی فازها (رعایت نکردن توالی فازها ) و یا نبودن یکی از فازها ، دستگاه مستقل از تابع تاخیر فرمان رله خروجی را می دهد .
سیگنال های روی پانل دستگاه :
P: خطای ناشی از جابجایی فازها و یا نبودن یکی از فازها .
U%: در صورت وجود نقص،یکسان نبودن ولتاژ فازها بسته به تنظیم ، این سیگنال روشن می شود .
U: نشان دهنده وجود ولتاژ تغذیه در دستگاه می باشد .
R: این سیگنال نشان دهنده وضعیت رله خروجی است .
Dly: نشان دهنده وضعیت زمانگیری عملکرد دستگاه می باشد
نحوه نصب و راه اندازی دستگاه :
ابتدا سه فاز ورودی به ترمینال های L1 / L2/ L3 و نول را به ترمینال MP متصل نمائید . بسته به تنظیمات دستگاه و شرایط برق ورودی چراغ های مرتبط با هر یک از نقص های دستگاه فعال یا غیر فعال خواهند شد.در صورتی که چراغ P روشن شود در صورت اطمینان از برقراری سه فاز بایستی جای فازهای ورودی جابجا شود . بسته به شرایط ولتاژ شبکه تنظیمات دلخواه را روی ولوم تنظیمی Time Value و %U انجام دهید.در صورت نبودن نقص در سیستم ،چراغ R همزمان با رله خروجی پس از تاخیر On Delay روشن خواهد شد .
- ویژگی مهم این دستگاه دقت بسیار بالای آن می باشد که در صورت تنظیم دقیق آن می تواند قطع یکی ار فازها در هنگام کارکرد موتور را تشخیص دهد .
به دلیل این که ولتاژ برگشتی الکتروموتورها وابسته به نوع آن و تابع تبدیل پلنت می باشد ، این مقدار برگشتی را می توان از طریق آزمایش مشخص نمود .
در صورت داشتن اطلاعات الکتروموتور مقدار %Uمتناسب با آن را می توان تنظیم نمود و یا برای تنظیم ولوم حساسیت ، روش تجربی زیر پیشنهاد می گردد:- ابتدا موتور را روشن کرده و پیچ تنظیم حساسیت در حداکثر 20% قرار دهید . سپس در حین چرخش موتور یکی از فازهای ورودی متصل به موتور را قطع کنید و با تغییر ولوم حساسیت به سمت 3% باعث روشن شدن سیگنال rUشوید سپس فاز قطع شده را وصل کنید . در این حالت شما می توانید مطمئن باشید در صورت قطع یکی از فازها در حین کارکرد موتور این سیستم قادر به تشخیص آن می باشد .