location  تهران - خیابان لاله زار - پاساژ بازار صنعت - طبقه چهارم - پلاک 7
mob  021-33993822 | 021-33908453 
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/11/07 - 13:39
كد :6

انواع تایمر برق صنعتی چیست

تایمر های برق صنعتی، نوعی تنظیم کننده زمان می باشند که بین دو عملکرد متفاوت در مدار استفاده می شوند. تایمر ها در صنعت بسیار پر کاربرد می باشند.

انواع تایمر برق صنعتی چیست

تایمر های برق صنعتی، نوعی تنظیم کننده زمان می باشند که بین دو عملکرد متفاوت در مدار استفاده می شوند. تایمر ها در صنعت بسیار پر کاربرد می باشند. از این تایمر های برق صنعتی معمولاً در تابلو های اتوماسیون، فرمان، راه اندازی خودکار دستگاه، عبور از حالت ستاره به مثلث، راه اندازی موتور های سنگین سه فاز و ... استفاده می شود.

 

انواع تایمر برق صنعتی چیست

خرید تایمر برق صنعتی

جهت خرید تایمر برق صنعت مورد استفاده خود باید به یکسری نکات توجه نمود، از جمله:
ابعاد
چگونگی نصب
میزان ولتاژ تغذیه
محدودۀ رنج زمانی
جریان مجاز کنتاکت خروجی
نوع و مکان مورد استفادۀ تایمر

انواع تایمر برق صنعتی

تایمرها به طور کلی به دو دسته تایمر آنالوگ و تایمر دیجیتال تقسیم می شوند:

تایمر آنالوگ

تایمر آنالوگ اولین دسته تایمرها است. این تایمرها نمایشگری برای نشان دادن زمان ندارند ولی با استفاده از چراغ نشان گر روی تایمر وضعیت تایمر مشخص می شود. تایمرهای دیجیتال نسل جدید تایمرهای آنالوگ است.

تایمر دیجیتال

این نوع تایمر بر مبنای مدارهای دیجیتالی و با دقت و میزان حافظه مختلف طراحی شده است به طوری که می توان آنها را برای زمان های مختلف با استفاده از حافظه تایمر تنظیم کرد.  تایمر دیجیتال هزینه های جانبی و مصرف انرژی را تا حد زیادی کاهش می دهد، از مدار در برابر خطاهای انسانی محافظت می کند و در نتیجه بهره وری تجهیزات بیشتر می شود. تایمرهای دیجیتال در دو دسته تایمر تأخیر در وصل و تایمر تأخیر در قطع دسته بندی می شوند.
 ١- تایمر تأخیر در وصل 
 به رله ای گفته می شود که در آن باید ابتدا به رله انرژی داده شود تا رله عمل کرده، کنتاکتی را باز یا بسته کند، مانند تایمر موتوری.
۲- تایمر تأخیر در قطع 
به رله ای گفته می شود که بعد از قطع شدن انرژی، عمل کرده و کنتاکتی را باز یا بسته می کند، مانند تایمر نیوماتیکی.
رایج ترین تایمرهای موجود در بازار نظر مکانیزم عملکرد به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:
تایمر تکرار شونده یا چشمک زن
تایمر شمارش معکوس
تایمر روزانه
تایمر هفتگی
تایمر الکترونیکی
تایمر هیدرولیکی
 تایمر حرارتی
تایمر های برق موتوری یا الکترومکانیکی

تایمر برق تکرار شونده یا چشمک زن: در این نوع از تایمرها با تنظیم دو زمان روشن بودن دستگاه متصل و خاموش بودن آن می‌توانیم دستگاه مورد نظر خود را به طور مکرر خاموش و روشن کنیم. در بعضی از تایمر های تکرار شونده می توانیم حتی تعداد دفعات تکرار را نیز تنظیم کنیم.
تایمر شمارش معکوس: تایمر شمارش معکوس همان تایمر تاخیر در قطع و گاهاً تاخیر در وصل می باشد. از این تایمر در مصارف خانگی نیز استفاده می شود. مثل روشن بودن هود به مدت زمان دلخواه و یا قطع تغذیه شارژر موبایل به دلیل افزایش طول عمر باتری.
تایمر روزانه: در تایمر روزانه ما مانند ساعت های معمولی زمان فعلی را در دستگاه تنظیم می کنیم و پس از آن بازه های زمانی که میخواهیم وسیله برقی متصل به تایمر در آن بازه ها روشن باشد را مشخص می نماییم. استفاده از تایمر روزانه بسیار گسترده می باشد.
تایمر هفتگی: در این نوع تایمر نیز مانند تایمرهای روزانه شما توانایی این را دارید که بازه های زمانی روشن و خاموش شدن دستگاه را مشخص کنید ، و تنها تفاوت آن در این است که شما می توانید در روزهای خاصی از هفته این کار را انجام بدهید.
تایمر الکترونیکی: این نوع تایمرها برای تنظیم زمان های کمتر از ثانیه تا چندین ثانیه استفاده می‌شود. در ساختمان این تایمر ها از مدارات و آی سی های الکترونیکی بهره برده شده است. این نوع تایمرها از دقت بسیار بالایی در اندازه گیری زمان برخوردار هستند.
تایمر هیدرولیکی: در تایمر هیدرولیکی پس از وصل برق از جابجایی روغن داخل تایمر برای اندازه گیری زمان استفاده می شود. در این تایمر ها از سیستم هیدرولیکی به منظور تاخیر در مدار نیز استفاده می شود.
تایمر حرارتی: در تایمر حرارتی مانند عملکرد بی متال بعد از عبور جریان فلز ، بیمتال پس از گرم شدن خم می شود و با میکروسوئیچ داخلی تایمر برخورد میکند. از جمله معایب این تایمر می‌توان به دقت پایین آن اشاره کرد. همچنین عوامل محیطی بر روی عملکرد این تایمر اثر می‌گذارد.

فروش تجهیزات برق صنعتی

مرکز فروش وسایل برق صنعتی در تجهیز صنعت